Logo de Lo cistell horitzontal - Lo cistell
LoCistell
LoCistell
Previous
Next

“Frescos i de casa”

La família Blanquet propietària de Dertocarn, S.L. i de Carnisseries Blanquet, som la segona generació d’una família que va crear el negoci fa més de 30 anys. Som descendents de pagesos-ramaders.

Vàrem començar amb una petita carnisseria i avui tenim dos punts de venda: Lo Cistell i una parada al mercat municipal de Tortosa (Carnisseria Blanquet).
També tenim un ampli equip de treball.
La nostra prioritat és la qualitat dels articles, la satisfacció i confiança dels clients i una estreta relació amb els proveïdors.

LoCistell Tortosa

Foto de mucha carne de ternero con verduras - Lo cistell

Carn

La parada de carn de lo Cistell està gestionada per Carns Blanquet, de les nostres terres. Disposa de tot tipus de carns, de porc, vedella, corder, pollastre, ànec i carn de poltre criada per ells mateixos al Massís dels Ports. A més disposa de secció de vins, caves i altres aliments gourmet.

Foto de plato de pulpo con dos recipientes con salsas - Lo cistell

Peix

Podràs trobar tot tipus de peix i marisc de llotja de la nostra zona. El peix de tota la vida, molt fresc i amb l'atenció amable del nostre personal. Si els hi demanes, et netejaran i preparan el peix per tal que et sigui més cómode cuinar-lo.

Foto de una ensalada - Lo cistell

Verdura

A la secció de fruita i verdura hi trobaràs productes de temporada i d'importació. La parada està gestionada per una empresa familiar de pagesos que aporten als nostres clients productes que cultiven ells mateixos.

PORTS
GRATUÏTS

QUAN
VULGUIS

FRESCURA
Y QUALITAT

Menú